7 saker jag önskar att jag hade vetat om golf innan jag började

I över 20 år har jag introducerat helt nybörjare i spelet och guidat dem genom deras golfbana. Jag har alltid varit väldigt intresserad av varför folk börjar spela golf, men det jag tycker är riktigt fascinerande är deras upplevelse av de svåra tidiga dagarna när de började spela.

Golf är en mångfacetterad sport, och den kan få fram alla typer av känslor, från frustration till upprymdhet. Förra året bestämde jag mig för att skapa en enkel väg för kvinnor att börja spela golf, så jag skapade en 3 veckor lång kurs som täcker grunderna i spelet och ger kvinnor verktygen och självförtroendet för att veta hur de ska fortsätta träna, träffa andra likasinnade kvinnor och en förståelse för hur man kan förbättra och utvecklas.

2022 introducerade Emma spelet för mer än 100 kvinnor

(Bildkredit: Emma Bpoth)

Mitt 3 veckors klassformat har introducerat över 100 kvinnor till spelet, varav 60 är nu en del av mina veckovisa träningsklubbar. Eftersom jag hade förmånen att vara en del av deras introduktion till spelet, ville jag ha mer information om deras erfarenhet som nybörjare, så jag ställde frågan ovan till dem.

Leave a Comment