Adele bryter ihop i tårar efter att ha hyllat fans avlidna fru i Vegas

“Jag är så ledsen för din förlust”: Adele bryter ihop i tårar när ett fan höjer sin telefon för att visa sångaren ett foto av hans avlidna fru under ett framträdande i Vegas

Adele brast ut i tårar efter att ha sett en man som desperat försökte visa sångaren ett foto av hans avlidna fru på hennes telefon Vegas Att visa.

Sångerskan, 34, blev känslosam när hon såg tittaren hålla telefonen ovanför publiken och röra vid hennes hjärta när hon gick genom publiken under sin residensshow på Colosseum i Caesars Palace den 27 januari.

Och efter att ha sett bilden på nära håll försökte Adele fortsätta sitt framförande av Someone Like You, innan hon kämpade för att hålla tillbaka tårarna när hon dedikerade den hjärtskärande balladen till mannen.

Känslomässigt: Adele bröt ihop i tårar efter att ha sett en man som desperat försökte visa sångaren ett foto av sin avlidna fru på sin telefon under hans show i Las Vegas

Hon började, “När jag går genom folkmassan önskar jag att du kunde se vad jag kan se. För jag vet att jag pratar med några personer varje kväll, men då ser jag bara små historier om människor som händer.

Den överväldigade sångaren fortsatte, “Det var en man, han är precis där och håller sin telefon. Jag tror att det är hans fru i telefonen, och jag tror inte att hon är där, och jag blev verkligen rörd av det.

“Jag är så ledsen för din förlust, och jag insåg inte vad du visade mig förrän jag kom hit.”

Sångerskan, 34, blev känslosam när hon såg konsertbesökaren hålla telefonen ovanför publiken och röra vid hennes hjärta när hon gick genom publiken.

Sångerskan, 34, blev känslosam när hon såg konsertbesökaren hålla telefonen ovanför publiken och röra vid hennes hjärta när hon gick genom publiken.

Hyllning: Och efter att ha sett närbildsbilden försökte Adele fortsätta sitt framträdande av Someone Like You, innan hon kämpade för att hålla tillbaka tårarna

Hyllning: Och efter att ha sett närbildsbilden försökte Adele fortsätta sitt framträdande av Someone Like You, innan hon kämpade för att hålla tillbaka tårarna

Hon tillade, “Jag ser dessa små fickor av människors liv när jag går och det är så vackert.”

I december berättade Adele för publiken att hon var i “fem gånger om dagen”-terapi när hon separerade från sin man.

Hello-hitmakaren – vars äktenskap med Simon Konecki upphörde 2019 – berättade för fansen att hon träffade en rådgivare igen eftersom hon hade slutat “hålla [herself] ansvarsfull’ och ville vara på topp för sitt uppehållstillstånd efter att ha hittat ett sätt att arbeta igenom sina känslor under sina relationskamper var enormt fördelaktigt.

När hon talade på scenen i sin show Weekends with Adele sa hon: ‘Jag började gå i terapi igen eftersom jag gick utan det några år. Jag behövde börja.

“Innan, uppenbarligen, när jag gick igenom min skilsmässa, hade jag i princip fem terapisessioner om dagen.

I tårar:

I tårar: “Det var en man, han är precis där och håller i sin telefon. Jag tror att det är hans fru i telefonen, och jag tror inte att hon är där, och det rörde mig verkligen, sa Adele

“Men jag slutade hålla mig ansvarig för mitt eget beteende och de saker jag skulle säga.

“Men nu gör jag det för att jag bara vill se till att jag laddar om varje vecka för att vara säker på att jag kan ge allt till dig.”

Stjärnan erkände att han utförde live fillers [her] med skräck’ och även om hon inte gillar att turnera särskilt mycket är hon nöjd med planlösningen på bostaden.

Hon började gråta och tillade: “Och hela min terapisession den här veckan var verkligen intressant. Det handlade om dessa program.

“Jag är fortfarande så känslosam. Jag älskar att göra musik, men det är något med att spela live som skrämmer mig och fyller mig med skräck.

‘Det är därför jag inte är en stor turnerande artist. Jag gjorde det förra gången för att bevisa att jag kunde göra det.

“Men den här upplevelsen av att vara i ett rum av den här storleken, jag tror att jag skulle kunna vara en levande konstnär för resten av mitt liv.”

Easy On Me-sångerskan – som har 10-årige sonen Angelo med Simon och nu har ett förhållande med sportagenten Rich Paul – avbröt sitt januariresidens dagar innan öppningskvällen, och hon erkände att hon gjorde det för att hon är perfektionist .

Bostad: Stjärnan erkände att han utförde live fillers [her] med skräck

Bostad: Stjärnan erkände att han utförde live fillers [her] med skräck” och även om hon inte gillar att turnera särskilt mycket, är hon nöjd med konfigurationen av residenset

Reklam

Leave a Comment