Austin Butler minns Lisa Marie Presley efter Elvis Oscarsnominering

Elvis-stjärnan Austin Butler minns Lisa Marie Presley efter sin Oscarsnominering efter hennes tragiska död: “Jag önskar bara att hon var där för att fira”

Austin Butler lyckönskningar Lisa Marie Presley var “här för att fira” efter att filmen baserad på hennes legendariska far Elvis liv fick åtta Oscarsnomineringar.

Butler, 31, som nominerades för bästa manliga huvudroll för sin skildring av Kungen, kom ihåg Lisa Marie efter hennes tragiska död vid 54 år när han pratade med Hollywood Reporter kort efter tillkännagivandet av nomineringarna.

‘[This role] det verkade som om det var det här obstiga berget framför mig, sa han till THR. “Det var så många fallgropar och så jag fokuserade på ett steg i taget.

Austin Butler vill att Lisa Marie Presley ska vara

Austin Butler vill att Lisa Marie Presley ska vara “här för att fira” efter att film baserad på hennes legendariska far, Elvis, fått åtta Oscarsnomineringar

“Och egentligen var grejen för mig bara att hedra livet för den här mannen och hans familj. Och det är därför de där stunderna när Lisa Marie och Priscilla [Presley] Jag fick se filmen och sedan såg jag dem för första gången efteråt… ingenting jag någonsin skulle göra skulle överträffa det. Och speciellt med Lisa Marie som inte är här hos oss. Jag önskar bara att hon var här för att fira idag med oss.

Austin kallade Lisa Marie “den mest direkta och stödjande personen”, berättade för kanalen, “Jag vet från alla gånger vi har kunnat fira tillsammans hur vi skulle fira idag, du vet, och jag skulle ha älskat att hon och Elvis var där för att få uppleva den här gången.

Austin sa att han fortfarande är “mycket tacksam” för all tid han tillbringade med Lisa Marie och för att han representerade hennes ikoniska far.

“Det sätter verkligen saker i perspektiv där det jag i slutändan är mest tacksam för är att jag fick tillbringa den tid jag hade med Lisa Marie, och även den tid jag hade för att leva i tre år för att utforska hans fars liv. När jag ser tider som idag eller när jag känner tider som idag, måste jag verkligen ta en sekund att säga till mig själv, “Okej, det här är något jag måste vara väldigt tacksam för”, fortsatte han.

King of rock and roll: Butler fick en Oscar för bästa manliga huvudroll för sin skildring av Can't Help Falling In Love-sångaren

King of rock and roll: Butler fick en Oscar för bästa manliga huvudroll för sin skildring av Can’t Help Falling In Love-sångaren

Han berättade också om ögonblicket han delade med Lisa Marie efter att ha sett filmen för första gången, ett minne som han sa att han skulle värna om för alltid.

“Ingenting kan jämföras med det ögonblicket när jag tittade in i hennes ögon efter att ha sett filmen för första gången, där hon berättade för mig hur mycket den betydde för henne. Jag kommer verkligen att vårda detta för resten av mitt liv.

Lisa Maries liv och arv kom ihåg vid ett minnesmärke som hölls på familjens gods i Graceland i söndags, mer än en vecka efter att hon gick bort i hjärtstopp den 12 januari.

Austin var en av dem som hedrade vid minnesmärket, och han var på bild när han deltog i evenemanget med sin flickvän Kaia Gerber.

Visa respekt: ​​Butler sågs anlända till Lisa Marie-minnesmärket med sin flickvän Kaia Gerber

Visa respekt: ​​Butler sågs anlända till Lisa Marie-minnesmärket med sin flickvän Kaia Gerber

En dag efter hennes död sa Austin att hans hjärta var “helt krossat” för sina barn när han hyllade Lisa Marie i ett uttalande.

“Mitt hjärta är helt krossat för Riley, Finley, Harper och Priscilla efter den tragiska och oväntade förlusten av Lisa Marie”, sa skådespelaren i ett uttalande till OCH! Nyheter.

“Jag är evigt tacksam för den tid jag fick chansen att vara nära hans ljusa ljus och kommer för alltid att vårda de lugna stunderna vi delade. Hans värme, kärlek och vänlighet kommer alltid att bli ihågkommen. dess äkthet”, sa han.

Austin och Lisa Marie utvecklade en nära vänskap efter att ha fått rollen som Elvis i Baz Luhrmanns biografi.

Hon deltog i Golden Globes med sin mamma Priscilla Presley, där Austin hälsade dem i sitt tacktal för bästa manliga huvudroll i ett filmdrama.

Lisa lovordade hans prestation på Twitter i maj och skämtade om att hon skulle “äta upp sin egen fot” om han inte fick en Oscar.

Hon deltog i Golden Globes med sin mamma Priscilla Presley, där Austin hedrade dem i sitt tacktal för bästa skådespelare i ett filmdrama.

Hon deltog i Golden Globes med sin mamma Priscilla Presley, där Austin hedrade dem i sitt tacktal för bästa skådespelare i ett filmdrama.

Reklam

Leave a Comment