Dessa varma dryckesbehållare finns på Amazon

SÖKES: Ett smart skepp att behålla vår bror-vädret är fint och varmt (du vet, för det är ett “foto-ID”?) (Foto: Amazon)

När kalendern rullar förbi bror December har jag inte bara på mig fler tröjor och sveper in mig i filtar, utan jag gör också massor av varma drycker. Min favoritdryck brukar vara te, men jag gillar också kaffe och så klart varm choklad. Problemet är förstås att oavsett hur varm den här drycken är till en början så svalnar den oundvikligen. Men jag hittade ett sätt – gör det här fyra sätt – att hålla mina varma drycker varma. Psst: De är också fantastiska presenter!

Detta Glödmugg regler! Den håller din drink perfekt varm i upp till 80 minuter på full laddning eller HELA DAGEN om du håller den på laddningsunderlägget! Du kan välja mellan 120 och 145 grader Fahrenheit. Om du vill kan du också använda den med en app, som låter dig justera temperaturen och anpassa förinställningarna. “Jag älskar det”, sa det femstjärnigt omdöme. “Bästa presenten någonsin. Håll mitt kaffe vid den perfekta temperaturen. Som mamma kan jag lätt bli distraherad av mina barn, mina hundar, livet etc. Jag lägger ner mitt kaffe och kommer tillbaka en timme senare, och det är kallt. Inte längre. Den säger till mig när den har svalnat enligt min smak, och den håller den vid den temperaturen tills sista droppen. Älskar det!!”

Vad är värre än en kall kopp kaffe? En hel burk som kommer att svalna! Om du vill hålla denna dryck varm i timmar rekommenderar jag starkt en termisk karaff. Detta är särskilt användbart om du planerar att servera flera gäster. Denna modell från Gint är ett fantastiskt val eftersom den har dubbelväggig vakuumisolering i rostfritt stål som håller vätskan varm i upp till 12 timmar eller kall i upp till 20 timmar. Locket är dessutom vattentätt!

En kritiker säger att det håller vattnet varmt i timmar! “Jag brukar gå upp några timmar före min partner. Jag brukar sätta på mitt kaffe först och sedan vänta ett tag innan jag sätter på vatten till hennes te. När den där karaffen kom bestämde jag mig för att sätta i vattnet samtidigt som mitt kaffe och när det var klart flyttade jag bara över det till karaffen. Två timmar senare var det klart för te. Jag hällde upp det, det var fortfarande varmt och perfekt att brygga hans kopp i. Vi gick och handlade efteråt och gjorde jag inte kommer inte tillbaka på flera timmar, jag skulle säga totalt från morgon till kväll vid niotiden var vattnet fortfarande varmt när jag äntligen hällde upp resten av karaffen!!”

Om du vill ha med dig dina varma drycker på språng är en bärbar isolerad mugg det bästa alternativet. jag gillar detta Fellow Carter reser överallt rånar på grund av sin attraktiva stil samt sin innovativa keramiska inredningsbeläggning. Till skillnad från rostfritt stål kommer denna keramiska interiör att hålla din kaffesmak ren och fri från den “gamla öre”-smaken. Den har en tunn, avsmalnande läpp för lätt att dricka också. Kaffeälskare älskar det eftersom den breda munnen passar populära bryggverktyg som Aeropress och Hario v60. Dessutom håller den din java varm i upp till 12 timmar!

“Den keramiska beläggningen gör ett anständigt jobb med att förhindra lukter och sura beläggningar och rester, särskilt från kaffe,” sa denna kaffeälskare. “Tight lip är ett nöje att dricka… Sammantaget en bra kopp att göra Aeropress av [and] för att förhindra värmeförlust, och fungerar även för enstaka koppar, passar V60 utan några problem.”

Jag tycker också mycket om det Zojirushi alternativ. Den har utmärkt värmebevarande – den håller drycker varma i sex timmar – och bäst av allt, den har ett låsande lock. Detta gör den praktiskt taget vattentät. Jag hade den i väskan i timmar och det var inte en enda droppe!

“Locket är helt vattentätt”, sa en femstjärnig Amazon-recension. “Du kan försöka tvinga den att läcka, vända den, skaka den, kasta den, vad du vill, men ingenting kommer ut. Locket har ett lås för extra skydd mot oavsiktlig öppning i en påse eller en annan dålig situation. propp på locket är precis vad jag letade efter, en stängd öppning som är helt täckt när du inte dricker, men som också öppnas tillräckligt brett för att inte komma i vägen när du dricker den.”

Om du har Amazon Prime, du kommer givetvis att dra nytta av gratis leverans. Inte medlem än? Inga problem. Du kan registrera dig för din 30 dagars kostnadsfria provperiod här. (Och förresten, de som inte har en främsta få alltid fri frakt vid beställningar på 25 USD eller mer.)

De recensioner som citeras ovan återspeglar de senaste versionerna vid tidpunkten för publiceringen.

Fler julklappsidéer

Vi har din semesterinköpslista täckt med fantastiska presentidéer till alla på din lista. Du hittar expertval på de bästa tekniska presenterna på Engadgetde bästa presentidéerna för bilälskare på Autobloggåvor för de unga (och inte så unga) till Medvetenoch väljer nästan alla på din lista (mammor, pappor, tonåren, sjuksköterskornamnge det!) in Yahoos avsnitt för julklappsidéer. På AOL hittar du presentidéer till seniorer som letar efter mammor, pappor, tonåren och småbarn.

Ursprungligen postat

Leave a Comment