En månad av övernaturlig kondition i VR och jag var fast

Att inkludera en större variation av rörelser är viktigt för alla, men det är särskilt viktigt för människor som jag, en tekniker som tenderar att spendera mycket tid bakom en dator eller stationär, och interagerar med den senaste applikationen på min telefon.

Virtual reality är redan bra på att bjuda in mer rörelse, speciellt när spela snabbt actionspels. Har upplevt detta med spel som slå sabeln och Tills du fallersom involverar en stor mängd armrörelser, blev jag fascinerad av möjligheten att träna med en app speciellt designad för fitness, som Supernatural.

Jag provade en månads träning och blev förvånad över hur snabbt det gick. Jag älskade det så mycket att jag kom på mig själv att trycka på prenumerera-knappen efter att min gratis provperiod löpte ut.

Supernatural ser ut som ett spel

övernaturligt faktum öva vill spela ett spel. Detta är något jag märkte första gången efter att jag tagit på mig min Pro Quest och installera den nya appen – för det är den på många sätt. Vid varje lektion, i en vacker naturscen eller annan fantastisk 360 graders miljö, flög mål mot mig och dök upp från portaler från alla håll. Mitt mål var att slå med en knast eller slå med boxningshandskar och jag fick poäng och fick belöningar allteftersom jag gick framåt.

Poäng baseras på en kombination av noggrannhet och hastighet. Om jag träffar ett mål är det bra, och om jag svänger snabbare är det ännu bättre. I sanning var jag så fångad av upplevelsen, som involverar så många fler element, att jag sällan märkte prickarna förrän efter att ett träningssegment var klart.

Musik gör skillnaden

Supernatural låter dig söka efter särskilda artister, som The Black Keys.

Att ta sig runt är enkelt och naturligt när det finns musik. Det är nästan svårt att inte knacka eller svänga när mina favoritjams spelas. Att arbeta till ett beat är alltid bättre och tillför också mycket till spelet. Supernatural har lånat en sida från rytmspel, flytande mål mot dig, tajma koreografin så att du slår in i takt till musiken. Att hitta den musik som passar din träning bäst kommer att inspirera dig att gå från låg intensitet till medelhög och hög intensitet.

Supernatural innehåller ett stort bibliotek med låtar, och det är lätt att hitta ett träningspass som innehåller en viss artist eller låtar från din favoritgenre. Med musiken rullande, svänga med armarna, undvika och gå i takt till takten är som att dansa.

Tjugo minuter eller till och med en timme kan passera utan att inse att du redan har genomfört ett helt pass. Svetten, snabba pulsen och tunga andningen kan vara de bästa ledtrådarna till att du inte bara har roligt.

Coaching tog mig längre

Övernaturliga tränare inspirerar till mer rörelse.

Det fantastiska med att ha en träningscoach är det extra incitamentet att pressa lite hårdare, tillsammans med tips som hjälper dig att hålla dig säker när du riktar in din träning för bästa effektivitet. En VR-app kan inte konkurrera med en personlig tränare, vilket gör att du kan skräddarsy specifika träningspass efter individuella behov.

Supernatural gör dock ett bra jobb tillhandahålla en mängd entusiastiska tränare och riktiga fitnessexperter det gav mig den extra motivationen att avsluta starkt och varnade mig för att inte hålla tillbaka något eftersom det var den sista låten och de sista 30 sekunderna.

En coach dök upp på skärmen som hjälpte mig genom installationsprocessen från början. Coacherna bad mig också göra en uppvärmning innan jag gick in i ett set och avslutade varje klass med nedkylningsträningar för att lindra muskelspänningar. Under hela träningspasset delade tränarna boxningstips, personliga berättelser, sin kärlek till uppsättningens speciella låtar och råd om vad som komma skulle.

Alan Truly's Supernatural Social Media Workout Card.

Jag fick hjälp med utmaningar, som 45 minuters träning som slutade med ett “Molten Rock” boxningspass på vad Supernatural kallar en medelintensiv nivå.

Coacherna är också ganska aktiva i den officiella Supernatural Facebook-gruppen, svarar på kommentarer och lägger upp sina egna Supernatural-hemmaströmmar tillsammans med motiverande tips och extramaterial.

Hitta rätt utrymme

Spela ett fitnessspel i VR med Quest Pro.
Tracey Verkligen

För all inomhusträning behövs ett lämpligt rum med tillräckligt med utrymme för att tillåta rörelse. Detta gäller även för Supernaturals VR-träning. Eftersom jag inte har skor på mig inne håller en gummimatta mig från att halka. Min fru och jag utöva yoga och dessa mattor har tjänat mig väl för min träning. Supernatural säljer runda gummimattor speciellt för detta ändamål.

Jag är 6 fot lång, med långa armar och ben, vilket innebar att jag behövde en hel del utrymme för att svänga armarna, göra utfall och slå medan jag snurrade i en cirkel. Det visar sig att din längd och armspann i allmänhet är ungefär densamma. Detta innebar ett rum med minst 6 fot x 6 fot fritt på golvet för mina fötter och inga föremål till hands eller midjehöjd – för det nya alternativet för knäslag.

Ytterligare utrustning för pulsdata

Supernatural kan ansluta till iPhone och Apple Watch för att spåra puls

Supernatural skapar en iPhone- och Android-app för att hjälpa dig att hålla koll på din kondition, skicka varningar när det är dags att träna och hålla reda på dina favoritpass, tillhandahålla community-funktioner och övervaka din kurs när du går mot bättre fysisk kondition.

Om du har en kompatibel smartklocka eller fitnesstracker kommer dina pulsdata att registreras och visas efter varje segment av ett träningspass med detaljer om hur den ökar och minskar under klassen. De äpple klocka Fungerar utmärkt med Supernatural, men att hitta en kompatibel smartklocka för Android kan vara lite knepigt.

Jag använder en iPhone och Apple Watch och det var enkelt och intuitivt att ansluta till Supernatural-appen och visa data i VR på iPhone och Apple Watch. Min fru använder en Google Pixel och kunde inte hitta en smartklocka eller tracker hon gillade som skulle fungera. Armband eller armband verkar vara en mer pålitlig lösning för pulsspårning när du använder en Android-telefon med Supernatural.

Månaden har gått

Alan Truly har en Quest Pro när svetten rinner efter ett VR-träning.
Tracey Verkligen

Efter en månads användning av Supernatural upptäckte jag att tiden tickade och jag blev verkligen besviken de få gånger jag inte hittade tid att ta några minuter att träna. Vackra landskap och ett brett utbud av fantastisk musik, från oldies till senaste hits, tillsammans med jubel från fitnessexperter, lade till alla element som behövdes för rolig, rytmisk träning.

Det gjorde det mycket lättare att träna konditionsträning, vilket jag ville göra regelbundet. Jag gör en daglig yogaövning och håller mig i ganska bra form, men jag har alltid känt att jag behövt få in mer rörelse i mitt liv, särskilt under vintermånaderna när vädret gör det mindre inbjudande utomhus.

Suoernatural har ett brett utbud av musik.

Jag gillade verkligen att träna och spela med Supernatural i en månad utan att känna att jag behövde jobba medan jag tränade. Min fru och jag gillade det så mycket att vi prenumererade. Supernatural erbjuder en sju dagars gratis provperiod, och om du känner någon som redan är prenumerant kan de kanske skicka en inbjudan till en 30-dagars provperiod. För cirka 20 USD i månaden är det billigare än ett gymmedlemskap, och jag tyckte att det var väl värt pengarna.

Redaktörens rekommendationer


Leave a Comment