EXC: Scarlette Douglas avslöjar att hon blev spökad av ALLA sina I’m A Celebrity-medspelare

Scarlette Douglas avslöjade att hon hade blivit spökad av alla henne jag är en kändis… medstjärnor i Get Me Out Of Here, bara två månader efter att den förra serien avslutades.

Presentatören, 35, förklarade hur hon skrev ett meddelande i deras WhatsApp-grupp för några dagar sedan och frågade hur de alla mådde – men inte en enda person svarade.

Hon berättade exklusivt för MailOnline: “Jag sa bara,” Hej team, hur mår ni alla? Jag saknar dig mycket. Och ingen svarade. Jag antar att det betyder att ingen saknar mig.

“Jag antar att ingen saknar mig!” Scarlette Douglas har avslöjat att hon har blivit spökad av alla sina I’m A Celebrity-medspelare, bara två månader efter att den föregående serien avslutades (bilden november 2022)

Scarlette såg dock till att ett datum fanns i kalendern eftersom Chris Moyles ska ha en födelsedagsfest om några veckor.

Den tidigare A Place In The Sun-värden fortsatte, “Vi kommer alla att vara där, så vi kommer att ha en trevlig liten miniåterträff, vilket kommer att bli trevligt.”

Scarlette var den andra att elimineras efter Charlene White medan Jill Scott kröntes till drottningen av djungeln och Owen Warner var tvåa. Matt Hancock kom på tredje plats.

TV-personligheten meddelade nyligen att hennes gröna kort för att arbeta i USA har godkänts och hon ser fram emot att ta sin presentatörskarriär över Atlanten.

Gang: Scarlette var den andra som blev eliminerad efter Charlene White medan Jill Scott kröntes till drottningen av djungeln och Owen Warner var tvåa.  Matt Hancock kom trea

Gang: Scarlette var den andra som blev eliminerad efter Charlene White medan Jill Scott kröntes till drottningen av djungeln och Owen Warner var tvåa. Matt Hancock kom trea

Men Scarlette har nu avslöjat att hon gjorde begäran eftersom hon trodde att det skulle finnas fler möjligheter för färgade personer i Amerika. underhållningsindustri.

Hon förklarade: ”Det var precis därför jag först ansökte om mitt gröna kort. Jag tycker inte att det finns det där glastaket i USA, för de är mycket mer öppna.

“De har så många fler kanaler och nätverk och möjligheter för människor som jag att synas.

“Det finns en show som heter The Real, den är i princip som Loose Women men för en hel svart panel. Nu har vi haft Loose Women med en hel svart panel… men det är som, “Herregud, det är en speciell dag när det är en svart dampanel”, när det bara borde vara en standard för, “Åh, det är en dampanel.”

Spännande: TV-personligheten meddelade nyligen att hennes gröna kort för att arbeta i USA har godkänts och hon ser fram emot att ta sin presentatörskarriär över dammen

Spännande: TV-personligheten meddelade nyligen att hennes gröna kort för att arbeta i USA har godkänts och hon ser fram emot att ta sin presentatörskarriär över dammen

“I Amerika är det bara normen. Ingen ifrågasätter att den första dagen i Black History Month eller vad det nu är för det svarta tecknet, det är bara så, det ifrågasätts inte.

Scarlette berättade om en tid då hon och hennes bror Stuart fick ett flöde av rasistiska tweets efter deras show, Worst House On The Street, debuterade i augusti 2022, som innehöll ett svart par som försökte förvandla sitt hem.

Hon sa: “När jag insåg att det fortfarande fanns lite stigma och problem här, var det under den första serien av Worst House On The Street, när det allra första avsnittet sändes. .

“Det var jag och min bror, vi är båda svarta, och sedan var paret vi sköt med ett svart par. Motreaktionen vi fick på sociala medier och, du vet, tweets mot mig och på Channel 4 och mig och min bror.

Öppning: Men Scarlette har nu avslöjat att hon gjorde begäran eftersom hon trodde att det skulle finnas fler möjligheter för färgade personer i den amerikanska underhållningsindustrin (bilden i december 2022)

Öppning: Men Scarlette har nu avslöjat att hon gjorde begäran eftersom hon trodde att det skulle finnas fler möjligheter för färgade personer i den amerikanska underhållningsindustrin (bilden i december 2022)

“De var som,” Så det måste vara svart hela tiden nu. Varför är det för svarta människor? Jag vill inte åka till Croydon, de är bara svarta människor.

“Jag tror inte att jag svarade på Twitter, jag gillar inte att ge det sändningstid. Men i mitt huvud tänkte jag: “Oroa dig inte killar, nästa fem avsnitt, ni har vita par”, men jag borde inte måste motivera det, det behöver inte vara något.

“Så jag tror att Amerika är mycket mer öppet. Men samtidigt har vi konversationer och jag pratar med några av mina svarta vänner som är inom underhållning eller musik eller sport, som skulle vilja åka till Amerika men också då finns det en oro över, ja, hur är polisbrutalitet där ute med svarta män?

“Det finns så många saker att tänka på, men jag skulle bara vilja gå ut och åtminstone försöka se vad som händer.”

Awful: Scarlette berättade om en tid då hon och hennes bror Stuart fick ett flöde av rasistiska tweets efter starten av deras show, Worst House On The Street

Awful: Scarlette berättade om en tid då hon och hennes bror Stuart fick ett flöde av rasistiska tweets efter starten av deras show, Worst House On The Street

Fastighetsexperten erkände nyligen att hon har kämpat i sin strävan efter att hitta kärleken, och sa att de enda killarna som glider in i hennes DM är “ganska tveksamma”.

Hon har dock nu bekräftat att hennes kommentarer lett till att ett “löjligt” antal män hört av sig.

Scarlette berättade roligt en rad som löd: “Är du fransman eftersom Eiffel för dig?”

Hon tillade: “Du vet, Eiffeltornet? Jag har haft många men det här måste vara det värsta jag någonsin har haft. Det fick mig verkligen att skratta, om jag ska vara ärlig.

“Det har varit för många att svara på och många av dem kommer att inleda meddelandet med “Jag är inte en krypa eller något…” så jag säger “Är du en krypa? “

Kära nån!  Fastighetsexperten erkände nyligen att hon har kämpat i sin strävan efter att hitta kärleken och sa att de enda killarna som glider in i hennes DM är

Kära nån! Fastighetsexperten erkände nyligen att hon har kämpat i sin strävan efter att hitta kärleken, och sa att de enda killarna som glider in i hennes DM är “ganska tveksamma”

“Ja, så jag undrar lite vem jag egentligen svarar till. Men jag är väldigt upptagen, så jag hoppas fortfarande att det kommer att ske naturligt och organiskt.

‘Jag är fortfarande en del av old school-mentaliteten, du kanske stöter på din kärlek när ni båda springer för att kliva på samma tågvagn, ni ser varandra i ögonen och helt plötsligt går allt i slow motion du.

“Jag skulle vilja att det skulle hända. Huruvida eller inte, jag vet inte. Jag är 35 och det har inte hänt än. Men vi kan drömma, önska och hoppas.

På andra håll har Scarlette slagit sig ihop med easyJet Holidays för att lansera “Beach-in-a-Box”-kit för att ge sol, hav och sand till husbundna britter som behöver en flykt i vinter, när han avslöjar sina upptäckter om Storbritanniens önskan om en solig semester under de kallare månaderna.

“Hemstranden” DIY-kit innehåller 20 kg sand, en UVB-lampa, en medelhavsbakgrund, en aromspridare, ett pina colada cocktailkit och en vågljudssimulator.

Hon sa: “Jag har turen att kunna flyga ofta till varmare klimat och känna mig mer bekväm med sanden mellan tårna.

“Jag älskade att testa detta innovativa kit från easyJet Holidays – det är det perfekta motgiftet mot vinterbluesen och nästan lika bra som den äkta varan.”

Den begränsade upplagan “Beach in a Box”-kit är tillgängligt för bara £19,99 från www.easyjet.com/en/holidays/campaigns/beach-in-a-box – men kostnaden är rabatterad på alla framtida bokningar av semester med operatör.

Kul: På andra håll har Scarlette slagit sig ihop med easyJet Holidays för att lansera

Kul: På andra håll har Scarlette slagit sig ihop med easyJet Holidays för att lansera “Beach-in-a-Box”-kit för att ge sol, hav och sand till husbundna britter som behöver en flykt i vinter.

Leave a Comment