Fira Black History Month med Artist Decal Series | Rocket League®

Gå med oss ​​som raket ligan hedrar Black History Month under hela februari! Vi släpper tre GRATIS paket i Item Shop under hela månaden, där varje bunt hyllar begåvade svarta artisters arbete.

Först ut är illustratören Geneva Bowers, vars frodiga konstverk sträcker sig över hela världen sunniya dekal. Hennes nyckfulla design finns också med på korrespondens Sunni avatar gräns och Sunniya Player Banner. Håll utkik: de kommande två gratis paketleveranserna kommer att tillkännages på vår blogg och på sociala medier under hela månaden.

Ta Sunniya by Geneva Bowers-paketet från Item Shop via Black History Month-fliken i spelet fram till den 28 februari!

Sunniya av Geneva Bowers Bundle (gratis)

  • sunniya dekal

  • Sunni avatar gräns

  • Sunniya Player Banner

dingtothedong.jpg

Möt konstnären

Geneva Arbors fångar världen med sin konst genom serier, barnböcker och nu Soccar! Genom att blanda livfulla koncept med eteriska färger ger hans mystiska illustrationer liv till vardagliga scenarier. Under vårt samarbete tog vi en stund för att ställa några frågor om henne, hennes konst och hennes historia.

F. Kan du berätta om din bakgrund och hur du gjorde karriär inom konstbranschen?

S. Jag ska börja på college. Jag gav upp efter ett år av flera anledningar. Jag hade ingen skicklighet för något annat än att rita. Men eftersom det var allt jag kunde “göra” var jag fast besluten att göra en karriär inom konsten. Efter att ha läst en slumpmässig användares svar på ett numera dött internetforum, fick jag reda på att du inte “behöver” en konstexamen. Så jag studerade online från YouTube och bloggar för att bli tillräckligt bra för att vara “anställbar”. Jag stötte på en enorm chans till ett t-shirtdesignföretag som gjorde det riktigt bra! Jag försökte fortfarande förbättra mina ritnings- och allmänna färdigheter efter jobbet. Efter några år började frilansillustrationen som jag gjorde vid sidan om att gå om mitt arbete, så jag valde att bli helt frilansande. Det har fungerat sedan dess.

Geneva.jpgTravel, Lucid Blade and Grasp av Geneva Bowers

F. Många av dina verk kombinerar det mystiska och det vardagliga. Skulle du kunna prata om din koppling till magi i världen?

S. Mycket av min konst handlar om “vad händer om”. Tänk om det här elektriska tornet var detsamma, men med en drake på? Tänk om den här fönsterbrädan var densamma … men med en drake på den?? Tänk om alla bara, jag vet inte, dunkade på 90-talet och fick ett svärd? Vi har alla en daglig rutin att gå igenom som kan vara vardaglig, och jag är väldigt inspirerad av allmän fantasi, så det smälter ihop.

F. Som ett stort fan av den magiska tjejgenren kan jag inte låta bli att fråga om din webbserie, HoverGirls. Vad fick dig att ge dig ut på ett långsiktigt projekt som detta?

S. Jag har velat göra en serie ett tag, så jag är tacksam för HG:s idé! Jag växte upp på magiska VHS-band för tjejer och älskar att gräva ner mig i troper, så den här webbserien var ett bra sätt att stjäla anime och visa den kärleken. HG har också plockats upp för publicering av Bloomsbury nästa år (2024), med cirka 40 % mer berättelse och praktiskt taget alla konstverk omgjorda. Webcomicen kommer dock fortfarande att finnas online.

Också en sida: som någon som illustrerar många böcker och omslag främst för tonåringar, ville jag verkligen att det skulle finnas en berättelse där historien inte bara handlar om att vara svart eller en färgad person. I brist på en bättre frasering finns det många “dark struggle”-historier/stora handlingspunkter som är viktiga, ja, men jag har sällan sett eller blivit anlitad för något som bara var en historia där huvudkaraktärerna råkar vara POC eller svart och det var inte centrerat kring det faktum. HG:s karaktärer vibrerar bara i sina etablerade egenskaper, och det är den fåniga situationen de befinner sig i.

tangentbord12.jpgKonstnären Geneva Bowers

F. Vad tycker du om videospel som en interaktiv konstform?

S. Spel är en fantastisk konstform. Det samlar de flesta sinnena, och du kan interagera med allt det också! Jag beundrar särskilt spel från PS1/PS2-eran, med alla knep för att visa upp den här samlingen av sensorisk konst i en så liten mängd data/utrymme. Du kan se när något bara har mycket kärlek och tanke.

F. Olika människor dras till olika typer av spel. Finns det någon spelgenre som verkligen talar till dig?

A. Roguelikes och roguelites. Jag kan inte få nog. Randomiseringar, omstarter, fängelsehålor och loot är de ultimata dopaminträffarna för mig. Jag stryper genast ut alla andra spel av en annan genre som har roguelike element.

F. Vilken inverkan vill du att din konst ska ha på världen?

S. Jag vill bara att folk ska vara lyckliga, verkligen. Det är så mycket som händer hela tiden. Så jag vill bara att folk ska se en bild på sig själva och kanske känna sig lite mer bekväma för dagen.

Vi hoppas att du gillar Genèves konst i Rocket League! Se till att kolla upp det Instagram och Lagra. Gå nu och hämta hans gratis paket och håll ögonen öppna för vår nästa artistfunktion som kommer senare denna månad.

Leave a Comment