“Jag skulle kunna skriva en bok om äktenskap med en prinsessa”: Fareham-paret lyckligt i alla sina dagar

Victoria och Steven Hampton-Bull gifte sig på Holiday Inn, Fareham den 24 september. Kredit: Carla Mortimer Photography

Victoria och Steven Hampton-Bull gifte sig på Holiday Inn, i Farehamden 24 september tillsammans med 48 av deras vänner och familj.

“Vi funderade på att gifta oss i en kyrka, men vi älskade idén med Holiday Inn eftersom det var så enkelt och så nära,” säger Victoria, 34.

“Det innebar att våra gäster kunde vara på ett ställe hela dagen och natten, ingen behövde oroa sig för resor, alla kunde dricka och ha det bra”, tillägger hon.

Victoria och Steven Hampton-Bull gifte sig på Holiday Inn, Fareham den 24 september. Kredit: Carla Mortimer Photography

Efter att ha skrivit sina egna löften kände det “emotionella” paret båda nerverna inför ceremonin.

“Så fort jag såg Steve när jag gick in i rummet för att gå nerför gången försvann mina nerver bara”, säger Victoria. “Det var bara om honom som jag nästan glömde andra människor, jag ville bara gå med honom och börja det här nya kapitlet.”

Steve, 61, tillägger: “Du kan inte beskriva vad som gick igenom ditt sinne vid den tiden, medan jag var där tyckte jag att hennes hår var vackert, hon bar en vacker slöja och du inser plötsligt att vi pratar med dig!

Men som hans sista akt innan han slutförde sin bröllopsbröllop fick ett improviserat förslag från brudgummen honom – och andra – att sträcka sig efter vävnaderna.

Victoria och Steven Hampton-Bull gifte sig på Holiday Inn, Fareham den 24 september. Kredit: Carla Mortimer Photography

“Jag förvånade mig själv verkligen, jag grät inte hysteriskt under våra löften – men [Steve] gjorde!

“I slutet av mina löften hade jag planerat att fria. Allt gick bra tills jag knäböjde och “vill du gifta dig med mig” kom ut ungefär 40 oktaver högre än något jag aldrig upplevt tidigare i mitt liv, skrattar Steve .

De följande timmarna flög förbi för paret som – efter många bröllop – inte snålade på sin speciella dag, med framträdanden av trollkarlen Dominic Reyes, musik från en lokal harpist, drinkar, kanapéer och en fotobås HEMMA.

“I slutet av dagen kände jag mig definitivt mer än kvalificerad att skriva en bok om hur man gifter sig med en prinsessa, det är säkert,” tillägger Steve.

Victoria och Steven Hampton-Bull gifte sig på Holiday Inn, Fareham den 24 september. Kredit: Carla Mortimer Photography

“Det gick för fort, innan du visste ordet av vaknade du och drack en cocktail i Benidorm”, skrattar han.

Steve, som växte upp i Gosport, och Victoria, i Fareham, träffades genom gemensamma vänner, år innan deras första dejt.

“Från och med då tillbringade vi varje dag tillsammans, satte borgen för vårt första hus fyra månader senare och flyttade ihop sju månader senare”, förklarar Victoria.

Efter ett “magiskt” engagemang i Krakow, Polenpå en överraskande jubileumsresa med Steven som värd, har paret planerat sitt lyckliga slut i två år.

Victoria och Steven Hampton-Bull gifte sig på Holiday Inn, Fareham den 24 september. Kredit: Carla Mortimer Photography

Medan det långvariga paret har varit tillsammans i åtta och ett halvt år, är de överens om att facket förde dem tillbaka till varandra och deras efternamn som de valde att kombinera.

Victoria säger: ‘Jag älskade att vara en Hampton, jag sa till Steve om det var viktigt för honom att jag skulle ge upp, men han sa att vi går två gånger! Hon är verkligen den vackraste personen jag någonsin träffat i mitt liv.

“Det är en villkorslös kärlek som jag aldrig har känt, det råder ingen tvekan om att personen jag gifte mig med är rätt person”, tillägger Steve. “För att citera Victorias löften, hemmet är inte en byggnad, det är en person.”

Victoria och Steven Hampton-Bull gifte sig på Holiday Inn, Fareham den 24 september. Kredit: Carla Mortimer Photography
Victoria och Steven Hampton-Bull gifte sig på Holiday Inn, Fareham den 24 september. Kredit: Carla Mortimer Photography

Leave a Comment