Love Island: Courtney, Aarons ex, säger att han “skämde mig över min vikt och min akne”

Love Island Australia-stjärnan Courtney Stubbs bröt ihop i tårar när hon pratade om Aaron Waters efter att han gick med i den brittiska versionen av showen.

Courtney och Aaron har gått ihop i den tredje serien av älskar ön australien 2021, men realitystjärnan säger att upplevelsen gjorde att hon ville “skrika ut ögonen”.

Courtney gjorde en serie fördömliga påståenden om Aaron på Instagram, efter hans debut tillsammans med jessie wynter som sena bidrag till serien Winter Love Island, som just nu spelas in Sydafrika.

Aaron Waters (bilden) ex Courtney Stubbs har anklagat honom för att ha respektlöst henne under deras tid tillsammans på Love Island Australia  Aaron dyker nu upp som en tävlande i den populära brittiska versionen av dejtingshowen

Aaron Waters (bilden) ex Courtney Stubbs har anklagat honom för att ha respektlöst henne under deras tid tillsammans på Love Island Australia Aaron dyker nu upp som en tävlande i den populära brittiska versionen av dejtingshowen

Hon anklagade Aaron för ‘de respekterade henne under deras tid tillsammans på programmet och hävdade att han skämde ut henne och gjorde narr av hennes cystiska akne.

“Jag har aldrig tagit upp det här ämnet förut…för varje gång jag tänker på det får det mig att vilja himla med ögonen”, började hon.

‘[Aaron] fortsatte att älska Island UK och det första han ville göra var att dra in mig i hans befordran. Det är inte första gången han trollar mig, så det är något jag är ganska van vid, ärligt talat. Men efter ett år tänkte jag: ‘Visst skulle han sluta säga dåliga saker om mig?’

Courtney fortsatte med att säga att Aarons beteende mot henne var “hemskt”.

Courtney gjorde en serie fördömliga påståenden om Aaron på Instagram, efter att ha debuterat tillsammans med Jessie Wynter som sena bidrag i Winter Love Island-serien

Courtney gjorde en serie fördömliga påståenden om Aaron på Instagram, efter att ha debuterat tillsammans med Jessie Wynter som sena bidrag i Winter Love Island-serien

“Han mobbade mig, satte ner mig, han skämde ut mig, han skämde över mig. Han sa hela tiden åt mig att dra åt helvete [and] stängde ner hela showen och gjorde det till sin personliga vendetta mot mig för att se till att alla killar kände på samma sätt som han kände om mig, tillade hon.

Courtney sa att hon aldrig svarade Aaron eller ropade ut honom på hans påstådda beteende eftersom hon inte visste hur hon skulle reagera då.

Hon hävdade också att Aaron skulle ta subtila stötar vid hans utseende, och sa att han föredrog “rena tjejer” och “tjejer som tog hand om sin hud” – trots att Courtney tog medicin för sin svåra akne.

“Jag hade bokstavligen cystisk akne i ansiktet, vilket uppenbarligen redan skrämde mig så mycket att gå på TV med min hud som den här,” sa hon. “Så för att någon ska påpeka detta för dig, jag är som,” Åh bra. Killar kommer att märka det under hela showen.”

“Han mobbade mig, satte ner mig, han skämde ut mig, han skämde över mig. Han sa hela tiden åt mig att dra åt helvete [and] stängde ner hela showen och gjorde det till sin personliga vendetta mot mig för att se till att alla killar kände på samma sätt som han kände om mig”, påstod hon

Courtney (höger) sa att hon aldrig sa något till Aaron (vänster) eller ropade ut honom om hans påstådda beteende eftersom hon inte visste hur hon skulle svara då

Courtney (höger) sa att hon aldrig sa något till Aaron (vänster) eller ropade ut honom om hans påstådda beteende eftersom hon inte visste hur hon skulle svara då

Courtney påstod också att Aaron skulle kritisera hennes vikt och säga att han “gillar.” [it] när tjejer tar hand om sin kropp och går till gymmet”. Vid den tiden kämpade hon för att gå ner i vikt.

Brast i tårar och tillade: “Så jag gick på showen, jag kände mig inte säker i min hud, jag kände mig inte säker i min kropp, sedan gick han bokstavligen direkt första morgonen i villan och skämde ut mig för min hud och min kropp.’

Hon ringde sedan Love Island UK för att ha gett henne en plattform för andra gången.

Eftersom två kandidater från Down Under gör sina avtryck är många britter missnöjda med showen som väljer ut öbor som inte är från Storbritannien.  (Foto: Aaron Waters)

Eftersom två kandidater från Down Under gör sina avtryck är många britter missnöjda med showen som väljer ut öbor som inte är från Storbritannien. (Foto: Aaron Waters)

“Jag vet inte hur män kommer undan med att mobba flickor, slå ner dem, tala om för tjejer att de är tjocka och deras hud är dålig”, sa hon.

“Allt jag gjorde var att bli mobbad av honom. Och då är det det jag måste ta itu med… Och det vore trevligt om folk faktiskt visste hur han ser ut.

Daily Mail Australia har kontaktat Love Island UK för en kommentar.

Courtney är inte den enda som är missnöjd med Aarons framträdande på Love Island, många irriterade brittiska öbor har fått rollen som inte är från Storbritannien.

I kommentarsfältet på det officiella Love Island Instagram-kontot säger fansen att australiensiska inkräktare “inte behövs alls”.

Love Island-deltagare blev chockade på fredagskvällen när två nya australiensiska öbor gick in i villan.  (Foto: Aaron och Jessie Wynter)

Love Island-deltagare blev chockade på fredagskvällen när två nya australiensiska öbor gick in i villan. (Foto: Aaron och Jessie Wynter)

Andra pekade på de logistiska problemen med britter och australiensare att hitta kärleken när de bor på motsatta sidor av världen.

‘Vad är poängen med att ta med australiensare? Hur kommer det att fungera när de bor halvvägs runt jorden från London? sa en tittare.

‘Jag förstår inte. Kommer de att flytta hela sitt liv till Storbritannien? frågade en annan.

“Jag är från Australien, men varför? “Jag älskar Love Island eftersom det är från Storbritannien och det förstör det. Aaron är inte heller en bomb… tycker att han är för mycket av sig själv, skrev en australiensare.

Aaron, 24, var en stjärna på säsong tre av Love Island Australia och kom till topp tre med partnern Jess Velkovski

Aaron, 24, var en stjärna på säsong tre av Love Island Australia och kom till topp tre med partnern Jess Velkovski

De australiska bomberna Aaron och Jessie Wynter är nya i den sydafrikanska villan, men är inte främlingar för franchisen.

Jessie dök upp i den andra säsongen av Love Island Australia, där hon slog sig ihop med fyra olika pojkar.

Hon väckte kontrovers när hon skilde sig från Gerard för att fortsätta en romans med Todd.

Aaron var en stjärna i Love Island Australias tredje säsong och hamnade i topp tre med den eventuella partnern Jess Velkovski.

Leave a Comment